Ден на противоречията – тези зодии ще имат голям късмет.

...
Ден на противоречията – тези зодии ще имат голям късмет.
Коментари Харесай

Ден на противоречията – тези зодии ще имат голям късмет


Ден на несъгласията – тези зодии ще имат огромен шанс. Това вещае хороскопът за втория ден от жежкия Август. Какво още са предначертали звездите за Вас, вижте:
Хороскоп за сряда 2 август 2023Овен
Противоречията сред Вас и другите хора може да се изострят заради Вашата лична амбициозност и самоувереност. Не е изключено някой да завиди на Вашата храброст и свободолюбие, на огромните Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е значимо, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е надалеч от истината. Освен това би трябвало да помните, че няма да минете без сътрудници. В връзките си към тях бъдете сдържани, само че обективни, и не минавайте откритите граници в общуването.
Телец
Ако има нещо, до което настойчиво се пробвате да се доберете на работата си, през днешния ден има огромна възможност най на края да видите напредък в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне по този начин, както би Ви се желало, само че при такива неща в никакъв случай не може да има гаранция за всичко. Но пък тъкмо това прави упованието по този начин завладяващо: в никакъв случай не знаеш, какво може да очакващ в идващия миг.Така че раздвижете пръсти, изпратете нужните електронни известия и чакайте, с цел да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.
Близнаци
Денят е подобаващ за неофициално другарство и на правене на проекти за бъдещето. В течение на деня Вашите проекти може да се поправят. Може да Ви бъде препоръчана командировка в чужбина и ли някакво странствуване. Добре ще премине и образованието, изключително в случай че заниманията са запланувани на първата половина на деня. В работата би трябвало да се откажете от създаване на нови планове, тъй като през днешния ден това няма да донесе предстоящите резултати.
Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.
Лъв
Днес Лъвовете са извънредно уязвими – безусловно всеки може да обиди предствителите на царския знак. От друга страна прекарванията, включително и не най-приятните, ви работят вдъхновяващо. Идеите, които ще Ви минат през днешния ден през главата, би трябвало безусловно да обмислите, тъй като реализацията им ще Ви е от изгода. Денят ще премине леко и умерено, в случай че паралелно с Вас е човек, кадърен да Ви каже няколко положителни думи в сложна минута. А и почивката в уединение не е най-хубавия избор.
Дева
Трябва да сте подготвени за решителни дейности, тъй като тъкмо такива ще изисква обстановката. Постарайте се да намерите подобен прийом за превъзмогване на компликациите, който да устройва и Вас, и хората, които Ви заобикалят. За страдание, колкото и да се стараете, все в някаква степен нечии ползи ще се наложи най-малко отчасти да бъдат подценени. Доста грижи и задължения ще имате по отношение на подготовката и организацията на някакви фамилни мероприятия. Колкото по-рано поемете ролята на водач и началник, толкоз по-бързо ще се намерят помощници и съдружници. Така че се постарайте, да не хабите времето си на вятъра.
Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.
Скорпион
От всички страни ще усетите пресен лъх. Това ще Ви даде нужното успокоение, провокирайки по едно и също време с това присъщото Ви любознание. Настъпило е чудесно време – животът Ви просто гъмжи от свежи хрумвания, нови хора и дори невероятни завършения. Изследвайте всичко, което Ви попадне. Ако имате увлечение към нбеобикновени хора и екзотични места, в този момент ще имате отлична опция да ги изучавате. Задавайте интересуващите Ви въпроси и търсете прикрит смисъл във всеки отговор.
Стрелец
Може би тъкмо в този момент в небесата става нещо необикновено: там Ви се готви изненада, която доста ще Ви учуди. Слънцето и Луната са обединили своите старания, с цел да Ви изпълнят с сила, когато става въпрос за обич и връзки. Само се постарайте да не прекалявате – рискувате да се държите безразсъдно. Ако не бяхте характерен представител на Вашия знак, след това можеше и да съжалявате за това, че сте били толкоз откровени с хора, които не са били подготвени за това. Така че се постарайте малко да пообуздаете себе си. Имате работа с доста мощна буря, а към този момент сте получили своята част.
Козирог
През този ден на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да разбере Вашите желания и пристрастия, колкото и да се пробвате да му обясните всички плюсове и минуси, прерогативи и дефекти. Какво пък – това значи, че нито Ви е асистент, нито Ви е съперник! Една тематика за другарство по- малко…
Водолей
Предстои Ви кондензиран със събития ден, като те ще са забавни, само че много уморителни. Помнете, че надалеч не всички задания, зараждащи през днешния ден пред Вас, се нуждаят от неотложно решение. Затова не е нужно да се бърза, а е по-добре умерено да се обмисли всичко. Между другото, вечерта ще Ви хрумнат доста забавни хрумвания. Денят не е неприятен за другарство с членовете на фамилията: може да обсъдите комплицирани въпроси, и дори да им намерите решение, заобикаляйки освен това открит спор. Вероятни са приятни изненади и дарове, както и знаци на внимание от страна на противоположния пол.
Риби
Този ден има единствено един очевиден минус – за Вас той е прекомерно отегчителен. Представителите на Вашия знак мечтаят за нещо изключително, удивително, запаметяващо се, само че през днешния ден не може да очаквате нищо сходно. Какво пък, ще би трябвало да се примирите с еднообразието, тъй като по никакъв метод не можете да го оцветите в някакви ярки краски. Вероятни са дребни загуби и са вероятни непланирани разноски. Към това би трябвало да се отнасяте умерено. Лишавайки се от нещо във финансов или веществен проект, придобивате нещо значимо в областта на страстите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР