Ден на отворените врати за десети пореден път проведоха в

...
Ден на отворените врати за десети пореден път проведоха в
Коментари Харесай

Голяма фирма на 10 минути от Пловдив плаща, за да учиш, после работата е осигурена

Ден на отворените порти за десети следващ път организираха в образователния център на компания " Либхер " в зона " Марица ", част от " Тракия икономическа зона ". Учебният център е основан и лицензиран през 2009 година, след трансфер на ноу-хау от немски сдружения на концерна.

Той показва най-хубавото от немската традиция в машиностроителните специалности.

Посетителите имаха опция да прегледат и да се срещнат с оборудването на центъра и да зададат своите въпроси на обучителите, както и присъстващите обучаеми.

Тази година образователният център ще одобри 12 обучаеми по специалността " машинен механик ".

По време на едногодишния курс те ще учат дисциплините струговане, фрезоване, пневматика, електро-пневматика, хидравлика и други.

След завършването си обучаемите ще намерят реализация като механици, шлосери и машинни оператори в другите индустриални отдели на компания " Либхер ".

Курсът е подобаващ за претенденти, имащи увлечение към техниката и искащи кариера в промишлени предприятия.

Същевременно дава на приключилите го едно несъмнено и перспективно бъдеще, тъй като " Тракия икономическа зона " е най-големият индустриален център на България.

Основна специфичност при образованието в образователния център е, че обучаемите получават възнаграждение по време на образованието.

Желаещите за аплайват или да получат повече информация могат да се свържат с госпожа Кирова на тел. 032 501 500 и госпожа Казакова - тел. 032 505 414.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР