Ден на благодарността, посрещане на коледната елха в Белия дом

...
Ден на благодарността, посрещане на коледната елха в Белия дом
Коментари Харесай

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и какво говорят телата им

Ден на благодарността, посрещане на коледната елха в Белия дом - в последните дни виждаме постоянно Доналд и Мелания Тръмп един до различен. И някак постоянно ни е забавно държанието на Първото семейство, тъй като все ни изненадват с нещо.

Този път коментарът е на специалиста по езика на тялото Джуди Джеймс. Тя открива някои присъщи особености в това по какъв начин Доналд и Мелания се държат един с различен, и доста добре ги изяснява. Ето по какъв начин.

Според специалиста, президентът има метод към своята брачна половинка като към бизнес сътрудник. По-скоро делово отношение, лишено съвсем изцяло от страсти.

Въпреки моментите на физическа непосредственост сред Доналд и Мелания, президентът обръща внимание единствено и само на натрупала се в близост навалица. Със брачната половинка си няма никакъв контакт очи в очи, което приказва за огромна пропаст посред им.

Доналд Тръмп постоянно се стреми да бъде и една крачка пред жена си. Tака показва своето превъзходство. И това му харесва. Мелания пък потвърждава, че тя е основателят на държането за ръка и за нея е по-важно, тъй като нейната ръка постоянно е по-близо до торса й, т.е. тя придърпва брачна половинка си към себе си, а той все й бяга.

Понякога Първата дама си разрешава и да сложи ръка върху гърба на брачна половинка си. На пръв взор благ, майчински жест, само че в действителност това е нейният метод да опита да покаже, че и тя може да господства, да управлява властния си брачен партньор. А дали й се получава, всеки самичък може да реши.

Позите на тялото на двамата рядко са идентични, което е постоянно срещано събитие при доста двойки. Копират се жестове, мимики. Но не и при Доналд и Мелания. Те са като два противоположни полюса, само че очевидно са и толкоз надалеч един от различен, че не съумяват да се привлекат, написа Express. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР