Ден на бащата с много атракции, игри и изненади ще

...
Ден на бащата с много атракции, игри и изненади ще
Коментари Харесай

Ден на бащата с много атракции, игри и изненади в Националния военноисторически музей

Ден на бащата с доста атракции, игри и изненади ще се организира в Националния военноисторически музей (НВИМ). 8 юни, събота, ще бъде отдаден на специфичната връзка сред бащите и децата.

По традиция при започване на лятото Музеят провежда най-големия детски празник, в който всичко е гратис, а заниманията дебнат отвред. Програмата стартира в 10 ч. и ще продължи до 17 ч. с вход свободен.

Програмиране на роботи, изобразяване върху вода, симулатор на спортен автомобил, апарат за канадска битка, доста спортни игри, дженга, впечатляващи химични опити, култивиране на метал, VR разходка, игри с награди и ателие с естествени материали са единствено част от заниманията. В този ден за децата всичко ще е разрешено - ще скачат на голям матрак, сами ще майсторят фигури от дърво и модели на градове, ще се фехтуват, ще се състезават, ще рисуват върху вода, даже ще се снимат с обичани анимационни герои.

Музеят ще даде опция на всяко дете да влезе в ролята на самоуверен боец, пожарникар или пък служител на реда. В атракцията " Експонатите оживяват ", която ще се осъществя при подобаващи метеорологични условия, всички искащи ще могат да прегледат от вътрешната страна кабините на едни от най-атрактивните машини от външната експозиция на музея - вертолет Ми-8 и ракетен комплекс 2К 52 Фрог " Луна-М ", а децата ще могат да си създадат фотография за спомен, качени на мотоциклет, употребен в предишното от Българската войска.

В Деня на бащата обезпечено се забавляват всички - от най-малките до към този момент порасналите деца. Хлапетата и татковците ще могат да седнат зад кормилото на едни от най-модерните коли, да се качат на екскаватор, електрически минибус или да покарат електрическо колело.

А най-бързите малчугани, които решат сполучливо военна кръстословица, ще получат премия. Лятната читалня ще посрещне дребни и огромни с увлекателни четива, завладяващи истории и книжки за оцветяване. Любителите на природата ще изживеят вълнуващи страсти в скаутски лагер, а най-артистичните ще могат да се включат и в интерактивен детски спектакъл.

Денят на бащата ще се организира и във филиалите на НВИМ - Музея на авиацията в Крумово, Парк-музей " Владислав Варненчик " и Военноморския музей във Варна.
 Снимка 668185
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР