Ден 2 на едно от най-очакваните събития за SEO, SEM,

...
Ден 2 на едно от най-очакваните събития за SEO, SEM,
Коментари Харесай

Лектори от Zalando, Ecommerce Europe, Nike, Serpact и Google идват в София за втория ден на SERP Conf. 2024 International

Ден 2 на едно от най-очакваните събития за SEO, SEM, Social, E-commerce & AI се организира в партньорство с цифрова организация Xplora

Специалисти от едни от най-големите марки в света ще дойдат за първи път в България за втория ден на интернационалната конференция SERP Conf. 2024 International.

Събитието, което обичайно събира SEO елита, тази година обгръща и обществените мрежи, електронната търговия, платените цифрови реклами и изкуствения разсъдък.

“Решихме да увеличим обсега от тематики, след извършено допитване до участниците предходната година. Най-широк интерес, с изключение на SEO, провокират контент маркетингът с 65, 6% от гласовете на интервюираните и развиването на изкуствения разсъдък с ⅔ от вота на участвалите. Над половината от гостите държат и на тематиките от сферата на електронната търговия. Гласовете надвишават 100%, тъй като всеки е дал повече от един отговор - което е показателно за необятния обсег на ползи на нашата публика ", споделя Никола Минков, създател и CEO на SERP Conf., SERP Acad., както и на SEO организация Serpact, която стои зад събитието.

Почти всички места към този момент са непокътнати, оповестяват уредниците, които и тази година се приготвят да посрещнат посетители от 4 континента. Билети са закупени към този момент от страни като Канада, Дания, Германия, Финландия, Кипър и Съединени американски щати.

Вторият ден на събитието, което ще се организира на 18 и 19 април в зала 3 на НДК, ще бъде открит от индивида, пророкувал бъдещето на електронната търговия - Wijnand Jongen, президент на Ecommerce Europe.

“Много съм благополучен, че ще бъда част от SERP Conf. 2024 International. За мен е чест, че съставлявам Ecommerce Europe - европейска секторна организация, която застава зад ползите на стотици и даже хиляди онлайн магазина в Брюксел. Разбира се, ще споделя с аудиторията на конференцията последните европейски нововъведения, обстоятелства и числа, най-новите трендове, закани и провокации в подтекста на това, което се случва в цифровата търговия. С неспокойствие чакам да ви посрещна в София, България. Бъдете там или губите ", безапелационен е Wijnand Jongen , президент на Ecommerce Europe.

След него на сцената на 19 април ще излязат, с цел да споделят опит и скъпи познания с аудиторията, лектори, модератори и водещи като:

Gary Illyes - анализатор в екипа на Гугъл Search. В момента той се концентрира върху публикуването на информация за системите за търсене на Гугъл. Поставил си е за цел да оказва помощ за основаването на уеб страници, които работят добре както за потребителите, по този начин и за Search. Появата му на SERP Conf. 2024 International провокира доста мощен интерес, изключително в подтекста на последните ъпдейти на най-използваната търсачка в света, означават уредниците.

Hugo Faustino идва в София и ще показа know-how от своя 15-годишен опит в ръководенето на акции и правенето на изобретателни тактики за B2B и B2C бизнеси. Фокус в работата му са насочените към потребителите акции и цифровата активация за марки като Netflix (The Adam Project) и Nike. В момента се развива в изобретателната промишленост.

Raluca Bujoreanu - умел продуктов водач с над 15 години опит в ръководството на е-комерс и цифрови бизнеси в цяла Европа. Тя е освен специалист в цифровата сфера, само че и учител, наставник и консултант на стартъпи. Като продуктов водач в Zalando, нейната съществена задача е да употребява технологията за решение на потребителски и бизнес провокации, като в същото време основава новаторски, високоефективни цифрови преживявания.

Cindy Krum - създател и основен изпълнителен шеф на MobileMoxie (ex: Rank-Mobile). От 2005 година насам тя предлага изобретателни хрумвания за SEO и ASO на консултанти за разнообразни стадии на цифровия маркетинг по целия свят. През 2022 година е оповестена за един от 10-те най-влиятелни SEO експерти от The USA Today. Синди е създател на международен бестселър, преведен на 5 езика: Mobile Marketing: Finding Your Customers No Matter Where They Are.

Zlatan Ivanov има над 8 години опит в маркетинг сферата. Той е съосновател в стартъп софтуера Trackian и в маркетинг организацията Digital A. Той задълбава в това по какъв начин анализът на данни оказва помощ в стратегирането. Мисията на Златан е да помогне на бизнеса да взима по-добри решения посредством разбор на данни, което да докара до повече генерирана стойност и облага.

Judith Lewis - известна интернационална водеща на събития, публицист, блогър и съветник по цифрови медии. Специализира в използването на стратегическо схващане за цифрови технологии, с цел да помогне на бизнесите да бъдат новаторски и да усъвършенстват своята успеваемост в информационна среда. Има над 25-годишен опит, предхождащ влизането на Гугъл на пазара и сега ръководи своя лична консултантска компания.

Георги Малчев - ръководещ съучастник в Xplora - водеща организация за цифров маркетинг в района на Източна Европа, която има клиенти от над 120 водещи български и мултинационални компании - от бързооборотни артикули през индустриални артикули до финансови услуги. Георги има над 27 години опит в стратегическото развиване и оперативно ръководство на компании, както и в региона на корпоративния маркетинг и реклама – като съветник, управител, член на съвета на шефовете, шеф.

Събитието ще премине под патронажа на Столична община.

За повече информация по отношение на SERP Conf. 2024 и регистрация - посетете уеб страницата на конференцията: https://serpconf.com

За SERP Conf.:

SERP Conf. e интернационално събитие за SEO, електронна търговия и цифров маркетинг: конференция, ревю и нетуъркинг с водещи специалисти. SERP Conf. събира SEO и маркетинг общността на едно място, като задачата ѝ е да подкрепя бизнеса и да споделя най-успешните практики за онлайн развиване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР