Демонстрация в подкрепа на Палестина и Ливан се проведе в

...
Демонстрация в подкрепа на Палестина и Ливан се проведе в
Коментари Харесай

Демонстрация в подкрепа на Палестина и Ливан и у нас

Демонстрация в поддръжка на Палестина и Ливан се организира в София – пред Съдебната палата.

Демонстрантите развяваха знамето на Палестина и скандираха „ независимост за Палестина “ и „ не на бомбите в Ливан “.

В проявата участваха както араби, по този начин и българи. Подобни демонстрации има всяка седмица в разнообразни европейски градове.

 Проливен дъжд наводни Перник (ВИДЕО) България 2 мин. Проливен дъжд наводни Перник (ВИДЕО)  Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България Съдържание от партньори 3 мин. Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България  Ахмед Доган се появи на митинга против ареста на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО) България 3 мин. Ахмед Доган се появи на митинга против ареста на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО)  Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина? Тази събота и неделя 2 мин. Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина?  „ Актьорството не ми липсва “: За първи път в дома на Васил Василев-Зуека в Испания (ВИДЕО) Тази събота и неделя 3 мин. „ Актьорството не ми липсва “: За първи път в дома на Васил Василев-Зуека в Испания (ВИДЕО)  На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули? Тази събота и неделя 3 мин. На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули?  Съдът остави за непрекъснато в ареста Джейхан Ибрямов България 3 мин. Съдът остави за непрекъснато в ареста Джейхан Ибрямов  Проливен дъжд наводни Перник (ВИДЕО) България 2 мин. Проливен дъжд наводни Перник (ВИДЕО)  Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България Съдържание от партньори 3 мин. Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България  Ахмед Доган се появи на митинга против ареста на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО) България 3 мин. Ахмед Доган се появи на митинга против ареста на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО)  Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина? Тази събота и неделя 2 мин. Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина?  „ Актьорството не ми липсва “: За първи път в дома на Васил Василев-Зуека в Испания (ВИДЕО) Тази събота и неделя 3 мин. „ Актьорството не ми липсва “: За първи път в дома на Васил Василев-Зуека в Испания (ВИДЕО)  На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули? Тази събота и неделя 3 мин. На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули?  Съдът остави за непрекъснато в ареста Джейхан Ибрямов България 3 мин. Съдът остави за непрекъснато в ареста Джейхан Ибрямов

От Федерацията на ционистите в България обявиха, че дейностите на Израел са в отговор на нападението на „ Хамас “ против цивилни в Израел на седми октомври предходната година.

Протестиращите в поддръжка на Палестина и Ливан заявиха, че демонстрациите им ще продължат.

Последвайте ни за още настоящи вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в  INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във  FACEBOOK

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР