Демонстрация под надслов Общобългарски поход за мир и неутралитет се

...
Демонстрация под надслов Общобългарски поход за мир и неутралитет се
Коментари Харесай

България трябва да бъде миротворец, тя е дала християнството и на Русия, и на Украйна

Демонстрация под надпис " Общобългарски поход за мир и неутралитет " се организира сега в София и в още няколко други български града. Именно заради тази причина и придвижването пред Народното събрание в столицата вечерта е блокирано.

Основната концепция зад шествието да бъде изразено мнението, че България не би трябвало да е страна във военния спор в Украйна, да не се дава оръжие или военна помощ на Киев. Припомняме, че България не е и няма никакво желание да става страна в спора.

" Аз насочвам обръщение за миротворчество и България би трябвало да бъде миротворец, тя е дала християнството и на Русия, и на Украйна. Тя е майка и на Русия, и на Украйна.

И единствено една страна, която пази неутралитет, може да види обективно и да разбере двете страни на спора. Не може пристрастна към едната страна да сме и да дадем оръжие – една майка не дава оръжие на по-слабото си дете, когато двете деца се бият, тя ги разтървава ", разгласи един от стачкуващите пред БНР.

Освен това - стачкуващите са внесли към този момент в Народното събрание шест претенции част от тях са да се наложи мораториум за изпращане на войски, възбрана за експорт и импорт на ново оръжие, както и да се наложи мораториум за основаване на военни бази на територията на нашата страна.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР