Демонстрация, обявена като Всенароден митинг-протест, ще се проведе днес от

...
Демонстрация, обявена като Всенароден митинг-протест, ще се проведе днес от
Коментари Харесай

Днес от 17 ч.: Всенароден митинг протест

Демонстрация, оповестена като " Всенароден митинг-протест ", ще се организира през днешния ден от 17.00 часа на площад Народно заседание, заяви Българското национално радио. Исканията остават непроменени - оставка на държавното управление, на основния прокурор Иван Гешев, разпускането на Народното събрание и насрочване на изключителни предварителни парламентарни избори, сподели Николай Захирев представител на протестиращите:

„ В пет часа се събираме, с цел да получим оставките на тези хора, тъй като сега цялата ни страна е в разпад. Всички вие сте очевидци по какъв начин от несръчност и некадърност да се ръководи страната, тя даже не се ръководи, тя не е и на автопилот, тъй като автопилотът очевидно от дълго време е развален, само че умират хора по стълбите на лечебни заведения, в коли за спешна помощ, обикаляйки от точка на точка, тъй като сега дотам е некомпетентно изпълнителното управление на страната да се оправи със обстановката, че е абдикирало и не се появява даже на работните си места “.

Към митинга се причисляват и майките на деца с увреждания от " Системата ни убива ". Вера Иванова от самодейността съобщи, че митингите не престават дружно с протестиращите от така наречен Орлов град и палатковите лагери пред Софийския университет и президентството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР