Демонстрация на велотакси, DJ електровелосипед и товарно колело за сметосъбиране

...
Демонстрация на велотакси, DJ електровелосипед и товарно колело за сметосъбиране
Коментари Харесай

Велотакси, DJ електровелосипед и товарно колело за сметосъбиране демонстрират за първи път в Пловдив

Демонстрация на велотакси, DJ електровелосипед и товарно колело за сметосъбиране ще се организира за първи път в Пловдив на 19 септември (вторник) в Цар Симеоновата градина, по време на детския празник, проведен взаимно от Регионална инспекция за опазване на околната среда, Община Пловдив и кметството в регион „ Централен ” на града под тепетата.

 17pl4005-1 Той е във връзка Европейската седмица на подвижността (16 – 22 септември) и ще премине под мотото „ Заедно стигаме по-далеч ”.

На 19 септември в Цар Симеоновата градина ще бъдат обособени няколко къта с действия за деца от 7 до 9 години, а също така са планувани надпревари по скоростно и майсторско каране с колела, тротинетки и ролери, рисунка на асфалт и викторина с въпроси, свързани с сигурността на придвижването.

Към самодейността се причислява и компания „ Макском “ ЕООД, която ще обезпечи за осъществяване на надпреварите по скоростно каране два велосипеда. Най-бързият участник в съревнованията пък ще получи чисто нов велосипед от Регионална инспекция за опазване на околната среда – Пловдив.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР