Демонстрация на държавата, че трябва да се спазва редът, че

...
Демонстрация на държавата, че трябва да се спазва редът, че
Коментари Харесай

Стефан Янев за ареста на Борисов: Отклоняване на вниманието

Демонстрация на страната, че би трябвало да се съблюдава редът, че законът е над всички. Но за какво в този момент и за какво по този метод? Явно по този метод се цели да се реализира резултат и да се отклони вниманието от наболели въпроси. Ние сме в перманентна рецесия ". Това сподели пред БНР Стефан Янев, някогашен длъжностен министър председател и до неотдавна министър на защитата, във връзка задържането на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова.

По думите му войната е по виновност и на Русия, и на Украйна, тъй като „ двете страни не откриха метод да седнат на масата и посредством инструментариума на дипломацията да намерят решение ".

„ Запознат съм с резултата на войната върху елементарните хора - всички те страдат. Но с цел да стартира една война, има причина. Аз не съм путинофил или някакъв различен фил, аз съм българофил. Интересува ме по какъв начин се развива България и какво е положението на българските жители. Ден за ден мислим за оцеляването си, а зад тила ни витае сянката на война, която е покрай нас ", уточни той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР