Демонстранти са се събрали в град Финикс пред избирателния център

...
Демонстранти са се събрали в град Финикс пред избирателния център
Коментари Харесай

Привърженици на Тръмп с пушки блокираха избирателен център в Аризона

Демонстранти са се събрали в град Финикс пред изборния център на окръг Марикопа, щата Аризона, оповестяват CNN и ABC news.

Сред стачкуващите има голям брой последователи на претендента на републиканците и настоящ президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп .

Поради тази причина окръг Марикопа затвори центъра за броене на бюлетините за представители на медиите и обществеността поради опасения от безредици.

Много последователи на сегашния глава на Белия дом са пристигнали до центъра, където се броят гласовете. " Има доста червени шапки, плакати в поддръжка на Тръмп и апели негова поддръжка ", оповестява кореспондентът на CNN от мястото на събитието.

ABC оповестява, че някои от протестиращите са въоръжени с пушки.

Поради това чиновници на реда са отделили тълпата. Въпреки това няколко индивида са съумели да обхванат в постройката, само че след няколко въпроса за преброяването на гласовете са я напуснали.

 Скрийншот

Според прогнозите на Fox News Тръмп към този момент е обезпечил поддръжката на 214 гласоподаватели, а демократът ДжоБайдън - 264. За да завоюва, претендентът би трябвало да получи 270 гласа.

Специално в Аризона гласовете са в интерес на Байдън - 51%, против 48% за Доналд Тръмп.

https://www.youtube.com/watch?v=jI6brFc9hvk

https://www.youtube.com/watch?v=URupAZAPvQs
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР