Демоните ти обича самотата. Те те изяждат. Понякога губиш реална

...
Демоните ти обича самотата. Те те изяждат. Понякога губиш реална
Коментари Харесай

Дара Екимова: Върнах годежния си пръстен

„ Демоните ти обича самотата. Те те изяждат. Понякога губиш действителна визия за себе си ", споделя певицата Дара Екимова пред Мон Дьо по Нова .

Тя споделя, че по време на сложния интервал през, който минава стартира да губи религия в себе си, само че трансформира музиката в собствен катарзис.

„ Осъзнах, че повода мъчно да прощавам на хората в живота си, е тъй като аз едвам прощавам на себе си. Отричала съм се от себе си доста пъти ", добави тя.

Според нея най-вече боли от мненията по адрес на майка ѝ. „ Мама е дамата, която ме отгледа сама. Хората в никакъв случай няма да я опознаят, тъй като няма да ги пусне в своя свят. Тя е един от най-хубавите хора, които познавам. Оцеляла е в името да отгледа детето си. Те мощна жена, аз не бих оживяла. ", прибавя певицата.

„ Аз се влюбвам всеки ден. Обичам доста мощно ", сподели тя.

Певицата добавя, че най-смелото нещо, което е правила в името на любовта е да каже „ ДА " без да е подготвена за това. Казах „ Да ", само че към днешната дата не съм сгодена. Направих грешката да бъде почтена на място, на което не би трябвало да бъда почтена.

Свалих пръстена и споделих: „ Много те обичам, само че не съм подготвена за това ".

Човекът до мен познава моите рани доста добре. Той заслужава огромно благодаря, споделя Екимова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР