Демократите в Комисията по разузнаването към Камарата на представителите в

...
Демократите в Комисията по разузнаването към Камарата на представителите в
Коментари Харесай

Демократите в Конгреса на САЩ искат да продължат разследването за Русия

Демократите в Комисията по разузнаването към Камарата на представителите в Конгреса на Съединени американски щати обявиха през вчерашния ден, че ще продължат следствие на съмненията за съветска интервенция в изборите в Съединени американски щати през 2016 година, макар заключението на републиканските им сътрудници, че не са намерили доказателства за сговор сред акцията на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила и Москва, оповестиха Ройтерс и ТАСС.

"Ние ще поставим всички старания да продължим нашата работа. Има лица, които желаят да сътрудничат с нашата комисия и да споделят информация, и ние ще продължим да вършим това ", съобщи пред публицисти Адам Шиф, най-високопоставения демократ в комисията.

В понеделник републиканските членове на комисията показаха план на отчета за извършеното следствие, в който се показва, че конгресмените не са намерили никакво доказателство за съгласуваност на дейностите или скрит план сред акцията на Тръмп и Москва.

Ръководещият следствието републиканец Майкъл Конуей обаче означи, че законодателите са стигнали до извода, че Русия е предприемала дейни ограничения за интервенция в изборите от 2016 година, само че не поради поддръжка за Тръмп.

Адам Шиф съобщи, че "с убеденост " може да каже, че е имало обилни доказателства за сговор сред акцията на Тръмп и Русия.
Демократите в комисията показаха също собствен промеждутъчен отчет, в който се показва на кои въпроси към момента желаят да получат отговори и с кои очевидци комисията би трябвало да беседва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР