Демократите в Камарата на представителите на САЩ (долната камара на

...
Демократите в Камарата на представителите на САЩ (долната камара на
Коментари Харесай

Демократите в Конгреса искат разследване след сблъсъците в Портланд

Демократите в Камарата на представителите на Съединени американски щати (долната камара на американския Конгрес) настояха управляващите да стартират следствие дали има корист с полицейска мощ против стачкуващи в Портланд, Орегон, съобщи Metro.us.

В взаимно писмо те обявиха, че са загрижени за това, че генералният прокурор Уилям Бар и настоящият секретар по вътрешната сигурност Чад Уолф употребяват властта си над федерални сътрудници, с цел да се оказва мощ и по този начин се нарушават закони.

Представителите на правораздаването и вътрешната сигурност и техните генерални служби на инспекторите не са коментирали настояването.

Писмото е подписано от ръководители на 3 комисии.
 Пелоси припомня на Тръмп: Съединени американски щати не е бананова република
Пелоси припомня на Тръмп: Съединени американски щати не е бананова република

Тя отхвърля американците да служат за атрибут в политическите игри на президента

Губернаторът на Орегон и кметът на Портланд, и двамата демократи, дефинираха сигналите като корист с власт от федералното държавно управление и щатът заведе дело против участващите американски организации.

Адвокатът на Съединени американски щати в окръг Орегон също изиска следствие от генералния контрольор по вътрешна сигурност и изиска вътрешната стражева работа на Министерството на правораздаването да преразгледа потреблението на американските служби за маршали на " по-малко смъртоносни муниции ".

Припомняме, че ръководителят на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси и представителят на Портланд Ърл Блуменауер оповестиха във връзка на сигналите за принуждение, че Съединените щати са " народна власт, а не бананова република " .

В взаимната си позиция те показаха, че администрацията на Доналд Тръмп още веднъж е показвала липса на почитание към достолепието и правата на американските жители.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР