Демократите в Камарата на представителите готвят разследване за всеки аспект

...
Демократите в Камарата на представителите готвят разследване за всеки аспект
Коментари Харесай

Мощна стихия връхлита Тръмп след победата на демократите

Демократите в Камарата на представителите готвят следствие за всеки аспект от живота и работата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, заяви Axios.

Готви се следствие за данъчната декларация на президента, неговите фамилни връзки, фамилния му бизнес и проектите му за основаване на галактически сили.

Демократите поеха контрола над Камарата на представителите след частичните избори през предходната седмица. Новото болшинство ще стартира работя през януари.

Представител на партията разгласи, че от там готвят серия от призовки за кръга на президента. Демократите са съставили лист от 85 тематики, за които може да проверяват президента.

В това число влизат уволнението на някогашния началник на ФБР Джеймс Коми, уволненията на прокурори, дейностите на зетя и главен консултант на Тръмп Джаред Къшнър, както и финансовите връзки на финансовия министър Стивън Мнучин.

Бъдещият ръководител на Комисията по разузнаване Адам Шиф съобщи, че чака Тръмп да се опълчи на призовките.

Проучва се и опцията за възможна процедура за импийчмънт, въз основа на следствие за съветската интервенция в изборите преди две години на специфичния прокурор Робърт Мълър. Републиканците обаче управляват Сената и Тръмп по-скоро може да е спокоен при сходен вид.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР