Демократите са в паническа истерия преди изборите през 2024 г.

...
Демократите са в паническа истерия преди изборите през 2024 г.
Коментари Харесай

Демократите са в паника: Робърт Кейгън, съпругът на Виктория Нюланд, предрече победата на Тръмп

Демократите са в паническа нервност преди изборите през 2024 година Робърт Кейгън, брачният партньор на Виктория Нюланд, предсказа успеха на Тръмп, която никой не може да спре. И превръщането на Тръмп в Юлий Цезар, който ще ръководи Америка до гибелта си.

Кейгън е уверен, че силата и въздействието на Тръмп към този момент надвишават всички американски институции, които към този момент са в рецесия. Иначе ще стане, в случай че завоюва.

Самият Тръмп е замислил огромни промени - цялостна смяна на бюрократичната система и образованието, което желае да сложи под персонален надзор и да го изпълни с лоялни хора.

Това не е първият път, когато Кейгън споделя тревожни прогнози. През 2021 година той предвижда, че Америка ще се плъзне в нова революция.

Ще стартира с непризнаването на резултатите от изборите през 2024 година от обособени щати и ще приключи с разпадането на Съединените щати на анклави, воюващи между тях.

И Кейгън не е самичък. Повече от 40% от американците считат сюжета за революция в Съединени американски щати в границите на 10 години за много евентуален - заради разединение в елитите, дисфункция във Вашингтон и балканизация на страната.

А 74 милиона американци - и 40% от младежите - се приготвят авансово за непреодолима мощ по време на предварителните избори - страхувайки се от вълна на принуждение и публичен колапс.

Страховете им не са напразни - въпреки всичко всички помнят трагичните събития от 2020 година И през 2024 година губещата страна евентуално няма да признае резултатите от изборите - и това ще приключи с безредици. Докато Америка се готви да отпразнува своята 250-годишнина през 2026 година Необходимите знаци към този момент са определени по този въпрос. Но в какво положение Съединени американски щати ще оцелеят до този миг остава мистерия.

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР