Демократите отдавна защитават президента Байдън, чиято възраст сега е изправена

...
Демократите отдавна защитават президента Байдън, чиято възраст сега е изправена
Коментари Харесай

РЕКЛАМА: Демократите защитиха възрастта на Байдън, преди специалният прокурор да насочи вниманието към неговата „лоша памет“

Демократите от дълго време пазят президента Байдън, чиято възраст в този момент е изправена пред интензивно проучване след изобличителни разкрития в отчет, оповестен в четвъртък от специфичния прокурор Робърт Хър.

Хър, който беше назначен от основния прокурор Мерик Гарланд да проверява работата на Байдън с класифицирани документи, заключи, че няма да повдига обвинявания против него частично, тъй като журито би го намерило за „ приветлив, доброжелателен възрастен мъж с неприятна памет “ макар признанието, че документите са били „ съзнателно “ получени от Байдън както като вицепрезидент, по този начин и като сенатор.

Въпреки това, отчетът на Hur разкрива, че Байдън е имал „ замъглен “ спомен за времето, когато е бил на поста преди този момент и по кое време е умрял синът му Бо.

„ В своето изявление с нашия офис, паметта на господин Байдън беше по-лоша “, се показва в отчета. „ Той не помнеше по кое време беше , забравяйки на първия ден от изявлението, когато мандатът му завърши („ в случай че беше 201...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР