Демократичният конгресмен Ал Грийн от Тексас беше в болнично легло,

...
Демократичният конгресмен Ал Грийн от Тексас беше в болнично легло,
Коментари Харесай

Защо конгресменът Ал Грийн напусна болничното си легло, за да отблъсне импийчмънта на Майорка

Демократичният конгресмен Ал Грийн от Тексас беше в болнично легло, възстановявайки се от чревна интервенция във вторник, до момента в който Камарата на представителите, ръководена от републиканците, беше на път да гласоподава за импийчмънт Министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас.

И по този начин, беше изненада за сътрудниците му, когато той се появи в последния миг на етажа на Къщата във вторник вечерта в нещо, което изглеждаше като болничното му облекло.

В диалог с CBS News, Грийн сподели, че откакто е научил, че гласуването за импийчмънт се организира, той е приказвал с лекарите си, с цел да получи позволение да отиде в Капитолия, с медицински личен състав, който го съпровожда. В последна сметка гласуването беше 214 в интерес на импийчмънта и 216 срещу, резултат, който стана вероятен с помощта на гласа на Грийн. Трима републиканци бяха дали своят вот с „ не “ преди идването на Грийн в Капитолия и резултатът беше 215-214. Грийн даде еднакъв избор, който провали резолюцията за импийчмънт.

Лидерът...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР