Демократичната общност у нас предаде протеста от 2020 година и

...
Демократичната общност у нас предаде протеста от 2020 година и
Коментари Харесай

Александър Симов: Зеленски стана универсален сапун за част от политиците ни

Демократичната общественост у нас съобщи митинга от 2020 година и то с такава безочливост, с такова двуличие, че ми е ужасно да я виждам. Тя направи коалиция с ГЕРБ, прави вземане-даване с Делян Пеевски. В момента те извратиха всички очаквания за смяна. Именно тази градска демократична общественост умъртви всички очаквания за смяна. Вместо да е мотор за смяната, се оказа огромната котва, която непрекъснато ни паркира под мускула на Бойко Борисов.

Това разяснява пред бТВ Александър Симов.

Частично съм склонен с господин Симов. Голямо изменничество беше допускането на Българска социалистическа партия до властта, отвърна Асен Генов.

Протестите не бяха осъществени до дъно. Лявото и дясното в България би трябвало д а го има, на всички места би трябвало да го има, тъй като през опълчването на хрумвания обществото намира правилния път и върви напред. Не може човек, който твърди, че е мрачно наследник по убеждения, да споделя, че е дал своя вот за госпожа Манолова. Няма по какъв начин тя, която крачи гордо на митингите за мир, да е знак на дясното, добави Генов. 

Всеки път, когато Българска социалистическа партия е била  във властта няма сполучливо приключил сполучливо мандат, или може би единствено веднъж. Сегашната сглобка най-малко върна България в естествения геополитически диалог, където е ясно коя страна на историята е вярна и коя е неверна, добави той.

Зеленски с неговото посещаване се трансформира в повсеместен сапун за част от нашите политици, които посредством него се пробваха да се оправдават и да измият лъжите си, разяснява Симов. 

Русия направи неточност, като влезе в Украйна, само че и Украйна не е доста праведна, добави Симов. 

Фактът, че Зеленски пристигна в София, отиде в Турция, отиде в Чехия, направи политическа совалка и това е добър ход за България, разяснява Генов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР