Дeмократична България ще работи в парламента за това Иван Гешев

...
Дeмократична България ще работи в парламента за това Иван Гешев
Коментари Харесай

Христо Иванов: ДБ ще работи за отстраняването на Гешев

Дeмократична България ще работи в Народното събрание за това Иван Гешев да бъде отхвърлен, да бъде дефинитивно реформиран Висш съдебен съвет, би трябвало да бъде въведена директна конституционна тъжба, пакет от промени в Закона за правосъдната власт и Наказателно-процесуален кодекс, с които се закриват профилираните съдилища и прокуратура, промени, които да унищожават КПКОНПИ в сегашния й модел, която се трансформирала в срамна бухалка, пакет от промени в Изборния кодекс. Това сподели Христо Иванов, съпредседател на Демократична България от трибуната за началото на 45-то Народно заседание.

Приоритетите съгласно Христо Иванов би трябвало да бъдат 10, обединени в две групи – ограниченията от пандемичната обстановка и дълбоката рецесия в държавността. Демократична България постоянно са на мнение, че проблемите на рецесията на демокрацията не стартира с това ръководство, а става дума за доста по-дълбоки систематични учредения, надълбоко в комунистическия режим, сподели Иванов.

Демократична България по никакъв метод не биха подкрепили ръководство на ГЕРБ и техен кабинет. Демократична България са подготвени са разискват и други дейности, които да обезпечат задоволително време за работа, като не ги е боязън от предварителни избори, стана ясно още.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР