„Демократична България ще настоява мерките и инициативите от управленската програма

...
„Демократична България ще настоява мерките и инициативите от управленската програма
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: Българската армия трябва да бъде модернизирана и да се направят инвестиции в човешки капитал

„ Демократична България " ще упорства ограниченията и самодейностите от управническата стратегия бъдат отразени в актуализацията на бюджета и в законодателната стратегия на Народното събрание. Това сподели Антоанета Цонева от „ Демократична България " в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Тя разгласи, че „ Демократична България " първо ще приказва с „ Продължаваме промяната ", с цел да изложи своите оферти. „ Този пакет ограничения е ориентиран към подсилване на ръководството. Какви са предложенията - подсилване на службите, които са свързани със отбрана на националната сигурност, дейно деяние на Съвета по сигурност към Министерски съвет, също по този начин оценка за преданост на чиновниците на службите и по-висока успеваемост на контраразузнавателни служби. Това което предлагаме, Българска социалистическа партия по отношение на него - не виждам по какъв начин би могла да реагира по отрицателен метод ", изясни Цонева.

Тя препотвърди позицията на „ Демократична България " за изпращане на оръжия в Украйна. „ Демократична България " е против тезата, с която се облъчва българското общество за това, че в случай че ние изпратим оръжие на Украйна, ще бъдем въвлечени във война ", съобщи Цонева.

Българската войска би трябвало да бъде осъвременена и да се създадат вложения в човешки капитал, добави тя.

България няма потребност от нови предварителни избори, счита Цонева. „ Нужни са излекуване на институциите, с цел да може да бъде препоръчан спешен и антиифлационен проект и ограничения, които българските жители чакат. Всичко това няма по какъв начин да се случи, в случай че в този момент отидем на избори. Трябват дейности ", акцентира тя.

Според нея това, което държавното управление ще предложи във връзка с понижаване на акциза на биодобавките в цената на горивата, ще даде резултати. „ Има напрежение, има неустановеност и затова държавното управление би трябвало бързо да предложи ограничения през актуализацията на бюджета, с цел да могат хората да бъдат малко по-спокойни в обстановка като тази ", означи тя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР