Демократична България ще издигне кандидат за президент, който да е

...
Демократична България ще издигне кандидат за президент, който да е
Коментари Харесай

Атанасов: Демократична България ще издигне кандидат за президент, който да е антипод на Радев |

" Демократична България " ще издигне претендент за президент, който да е противовес на Румен Радев - със непоколебим цивилен профил, да не е бил в службите за сигурност и армията. Това сподели пред Българска национална телевизия съпредседателят на  " Демократична България " Атанас Атанасов. „ Имаме още малко работа преди да обявим претендента ни за президент ", посочи Атанасово. Трябва ни жител, който познава добре устройството на страната и да може да излъчва правдивост “, обясни критериите за избор на претендент Атанасов.

Намираме се в обстановка на задълбочена рецесия. Битката за смяна среща опозиция и е нужно да се мине през тези стадии, съобщи Атанасов.

„ За да може да бъде решена политическата рецесия в страната е нужно да се търси настройка на единомислещи партии. „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ имаме общи цели, като ограничение на битката с корупцията, да вземем за пример. Ние резервираме нашата поддръжка. Насърчени сме от гласоподавателите си, да продължим пътя си. Сигурен съм, че ще бъдем стабилен фактор и в идващия парламент “, акцентира той.

„ Новата групировка възнамерява среща с нас, тъй че такава ще бъде осъществена. Нашето предложение беше да се явим с общи листи, като коалиция, само че това ни бе отказано “, уточни Атанасов за отхвърленото от Кирил Петков предложение за общо явяване. 

„ Не сме решили главният проблем в страната – да отстраним борисовата страна от власт. Това изисква мощно изпитание. Тук не е значимо кой в коя част на политическия бранш се намира. Важно е да се излъчи държавно управление на смяната. Необходим е работещ парламент, тъй като са нужни промени в Конституцията. Нужна е държавническа мъдрост, с цел да се реализира правосъдна промяна. Трябва да се работи настойчиво “, сподели още Атанасов. 

„ Българското общество чака да има непоклатимост, тъй че би трябвало да поставим старания това да се случи “, сподели още той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР