Демократична България се опитва от доста време е да прояви

...
Демократична България се опитва от доста време е да прояви
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: „Демократична България” се опитва да прояви разум и страната да има управление

„ Демократична България ” се пробва от много време е да прояви разсъдък и страната да има ръководство, сподели Ивайло Мирчев в студиото на Нова телевизия тази заран.

За четвърти път “Има подобен народ ” “чупят ” договаряния и изобщо “чупят ” държавно управление в страната и това с изключение на, че не е държавническо, то е напълно незряло политическо държание, сподели Мирчев и предвижда, че за жалост се върви към предварителни избори. “Демократична България ” не се стреми към избори, макар, че не се тормози от тях, ” акцентира депутатът и добави, че обединението е в добра кондиция и че всички изследвания демонстрират, че доверието към нея пораства.

„ Ако следите нашите обществени позиции – първото и най-важното е битката с инфлацията, по-късно влизането в Еврозоната и Шенген, по-късно геополитическата самостоятелност на страната, част от която е енергийната самостоятелност, модернизирането на армията, службите, регулаторите ”, сподели Мирчев и добави, че тези цели са били обществено комуникирани.

“Затова призовавахме неведнъж някои политици да не се държат като дребни деца в детската градина. Да не си мислят, че тяхното его е по-голямо от България. И да сформират кабинет, тъй като след тези избори нищо положително не ни чака “, добави той.

Според Мирчев възможни предварителни избори през есента няма даса положителни за страната. “Никой не е по-голям от България. Не желая да съм неприятен оракул, само че считам, че ще влезем в поредност от избори, в които ръководство няма да може да бъде образувано. Добро ръководство няма да може да бъде образувано. И цената за това няма да я платят българските политици. Цената за това ще платят хората, ” сподели още Мирчев и добави че резултата от предварителни избори няма да бъде добър за България, а не за “Демократична България ”.

Мирчев разяснява и изтеклия запис и по-късно оповестения цялостен запис от закритото работно съвещание на парламентарната група на “Демократична България ”.

“Тази среща и мотивът за нея беше обществената среща предния ден с Корнелия Нинова. И трябваше ръководителят на парламентарната група да опише на депутатите какво се е случило и той тъкмо това споделя. Всичко казано в този запис е една регулярна среща на парламентарната група. Всичко в този запис сме го заявявали обществено и няма нищо скандално в него. Всички диалози, всички поръчки в този запис сме ги обсъждали обществено ”, сподели той

“Призовавам всички: изгледайте записа и вижте дали има нещо скандално. Там има един български общественик, който за разлика от това, което сме чували от записи на Бойко Борисов, приказва като визионер, като общественик и няма нищо срамно и нищо неприятно в нещата, които споделя. Напротив. ”

“Ако всички български политици правеха срещите с групите си по метода, по който Христо Иванов организира нашите и я прави с това визионерство, българската политика щеше да бъде на светлинни години “, сподели Ивайло Мирчев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР