Демократична България са , предлаган от партията на Слави Трифонов.

...
Демократична България са , предлаган от партията на Слави Трифонов.
Коментари Харесай

ДБ против изцяло мажоритарен вот, но разговарят за мажоритарен елемент

" Демократична България " са, предлаган от партията на Слави Трифонов. Това стана ясно от коментара на Христо Иванов в коридорите на Народното събрание. Това ще навреди на българската народна власт. Но партията склонна да разисква разновидности на изборна система с по-мажориратен детайл. Това би трябвало да стане обаче посредством изчерпателен разбор. В момента имало по-спешни неща, които да се решат вместо мажоритарен избор, по думите му.

Припомняме, от името на на изборната система, каквато е платформата на Има Такъв Народ, опираща се на референдума от 2016 година За сметка на това обаче от на Слави Трифонов, на което обаче водачът на Има Такъв Народ възрази остро с позиция в фейсбук.
 Борисов актуализира тематиката за Велико национално заседание
Борисов актуализира тематиката за Велико национално заседание

Колегата политик Слави Трифонов да не дезертира

Изцяло мажоритарни избори, по мнението му, ще тласне махалото в противоположната посока. Тези с пари ще се в по-добро състояние. При напълно мажоритарен избор дребните партии ги няма и печелят ГЕРБ и Движение за права и свободи. Никой не желае това, съгласно Христо Иванов.
 Нинова деликатна с изводите за болшинство
Нинова деликатна с изводите за болшинство

Българска социалистическа партия не взе участие в сюжет, а си има позиция

Той поддържа да няма ограничавания за секциите в чужбина. Субсидия от един лев не е добра концепция . Според него би трябвало да има механизъм за надзор на харченето на дотациите за партиите . Знаем, че който заплаща, той поръчва, в случай че не заплащат жителите през обществените финанси, те напълно няма да могат да чакат да поръчват музиката , музиката ще се поръчва от спонсорите, разяснява националният представител.

Формацията е отворена за спор по какъв начин да се промени системата на финансиране на партиите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР