Демократична България са готови да реализират мандат във всички форми

...
Демократична България са готови да реализират мандат във всички форми
Коментари Харесай

В НС всички готови за разговори за коалиция

" Демократична България " са подготвени да осъществят мандат във всички форми и при ясни условия. Това разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов в коридорите на Народното събрание. Готовността по тази причина обаче ще обсъждаме, откакто забележим какво се случва с първия и втория мандат, разясни той.

" Ще забележим по-ясно връзките сред партиите в тематиките и разликите им ", добави Иванов. Той посочи, че предпочитаните тематики на Демократична България са три и отстъпки по тях няма да има. " А... упоритостите за кресла и така нататък няма да се разискват, единствено посоката, по която да се движи страната ", безапелационен бе Иванов.

" Демократична България " вижда решение във втория мандат на Политическа партия

Настимир Ананиев: Реалния ръководител на Народно събрание става Бойко Борисов

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов счита, че няма да има коалиция в този парламент. След по избора на ръководител е ясно какво следва по съставянето на държавно управление, изясни той. Костадинов обаче сподели, че са подготвени на компромис за кабинет.

" Тълпата стартира да се трансформира в тайфа, мъчно се схващат за разпределението за постове, мъчно реализират единодушие във връзка с комисиите, не са разпределени зам.-председателските места какво приказваме за власт, това е невъзможна задача, само че това е желанието на българските жители и ние би трябвало да се съобразим с него ", добави той.
 Експресно депутатите гласоподават правилника на Народно събрание
Експресно депутатите гласоподават правилника на Народно събрание

От Политическа партия желаеха Рашидов по-ясно да афишира гласуванията, с цел да знаят депутатите защо натискат копчето

Петър Кулински от " Продължаваме промяната " разяснява, че парламентарната група ще бъде градивна в диалозите за коалиция, само че няма да поддържа мандат на ГЕРБ.

" Осъзнаваме значимостта да се сформира държавно управление поради Плана за развиване, бюджета, само че ще останем в съпротива " , изясни той.

Той прикани   " Политическа партия ще отиде на диалози с останалите обединения за конституционни промени, само че не мисля, че стои на дневен ред ", сподели още Кулински.

Решенията от Политическа партия се вземат от политически органи, ще свикаме Национален съвет и ще обявим какво ще вършим, заключи депутатът от групата.
 Асен Василев упрекна служебният кабинет в безнаказаност
Асен Василев упрекна служебният кабинет в безнаказаност

И в спекулации с разновидностите на бюджет, които обаче няма да бъдат внесени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР