„Демократична България“ изпреварва ДПС и се доближава до БСП, става

...
„Демократична България“ изпреварва ДПС и се доближава до БСП, става
Коментари Харесай

Христо Иванов: „Демократична България“ е претендент за третото място

„ Демократична България “ изпреварва Движение за права и свободи и се приближава до Българска социалистическа партия, става кандидат за третото място – това ни включва в политическите сили, които могат да чакат включване на мандат. Това бяха първите думи на съпредседателя на обединението Христо Иванов, минути след първите предварителни резултати.

„ Ние заложихме на дейна и положителна акция, с вътрешна конкуренция. Постоянно призовавахме хората да употребяват преференцията. Имаше мощна гражданска листа, които излязоха със своите лица и послания “, разяснява политикът.

Той добави, че не е имало спор в обединението. Според него у нас стартира да се оформя център-дясно групировка, насочена към Европа.

„ Ако успеем да удържим тази позиция, тъй като ние сме я получили на заем, в България ще има нов политически факт – появява се постоянен поръчител за амбициозното развиване на страната към евроатлантическата сфера “, добави той.

Иванов разяснява, че до ниската изборна деятел се е стигнало най-вече поради летния сезон. Според него неналичието на диспути сред политическите сили също е повлияло на резултатите.

Той беше безапелационен, че би трябвало да се откри разговор за образуване на кабинет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР