Демократична България изключително държи на това, което е фиксирано в

...
Демократична България изключително държи на това, което е фиксирано в
Коментари Харесай

ДБ искат да чуят Стефан Янев за войските на НАТО

" Демократична България " извънредно държи на това, което е закрепено в съдружното съглашение и в неговия увод като част от текстовете, свързани с защитата.

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " в оставка Христо Иванов пред публицисти в коридорите на Народното събрание. Коментарът си той направи по отношение на изявлението на новия министър на защитата и някогашен длъжностен министър председател Стефан Янев , който не желае спомагателни войски на НАТО в България.
 Стефан Янев не желае още войски на НАТО у нас
Стефан Янев не желае още войски на НАТО у нас

Според силовия министър това ще докара до нежелано повишаване на напрежението в района

По думите му България би трябвало да развива своето пълноценно участие в НАТО не като условност , а като дейна принадлежност, тъй като страната ни не може да си разреши да бъде в положение на неутралитет, който да бъде в интерес на Кремъл.

Щом бъде основана комисията по защита Демократична България ще желаят чуване на министъра на защитата, с цел да може Стефан Янев да обясни своята позиция и оценки, с цел да не се борави с Facebook статуси. От Демократична България биха подкрепили всички ограничения, свързани с укрепването на нашата защита и дарба.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР