Демократична България имат нагласата да отидат на среща с Има

...
Демократична България имат нагласата да отидат на среща с Има
Коментари Харесай

ДБ отиват на срещата с ИТН, на БСП - отказват свободни валенции

" Демократична България " имат настройката да отидат на среща с " ИТН " след писмената покана от тяхна страна. Днес следва Председателски съвет и ще преценим последващи стъпки. Нагласата е да участваме, нещата не престават по софтуерния ред. Когато получим цялостната информация за желанията, проектите и цялостния състав на кабинета - Демократична България ще вземе своите решения. Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов в Народното събрание.

Той изясни, че са научили за срещата през медиите, не знае ще се показват ли министрите, след това получили малко писмо, чакат ориентировка и пътна карта за това по какъв начин Има Такъв Народ си показват политическия разговор, както и да получат отговор на въпросите, които ги интересуват. Мандатоносител са Има Такъв Народ, те би трябвало да осъществят мандата, в случай че желаят нашата поддръжка - ние сме доброжелателни, оставаме разполагаем, само че отговорността е тяхна, изясни Христо Иванов.

Не сме в тази работа, с цел да сме персонално наранени от господин Слави Трифонов, разяснява Иванов. Емоции няма, а отговор като коалиция, безапелационен е той.

Демократична България не излъчваме и не предлагаме, предложили сме детайли на формула за смяна, не става дума за лансиране на наши представители, това нито сме го правили, нито ще го вършим отсега нататък. Ще продължим да действаме обществено от позиция на предоставените ни задания от жителите, разясни съпредседателят на Демократична България.

За партията му са значими Министерство на финансите, Министерство на вътрешните работи, Министерство на правосъдието, Министерство на културата също, министър председателят, който не би трябвало да е бушон на масата на Министерски съвет, а водач. Пълна оценка за Пламен Николов Христо Иванов в този момент не изиска да даде, само че добави, че " ние ще се отнасяме с почитание към професионална биография и житейски път на всеки препоръчан, само че няма да бъдем безкритични ".

Христо Иванов е изискал от Корнелия Нинова отсрочване на срещата сред двете партии, тъй като: не е явен процесът, в който в този момент вземат участие, с цел да се вършат и свободни валенции. Ще забележим какво се случва, с цел да преценим дали ще вършим странични срещи, сподели той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР