Демократична България е камък в обувките на ГЕРБ и ДПС,

...
Демократична България е камък в обувките на ГЕРБ и ДПС,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Демократична България е камък в обувките на ГЕРБ и ДПС

Демократична България е камък в обувките на ГЕРБ и Движение за права и свободи, ние споделяме, че в идващото ръководство те няма да могат корупционно да източват страната.

Това сподели съпредседателят на Демократична България при откриването на акцията в Пловдив, съобщи кореспондент на БГНЕС.
 Христо Иванов за нерегистрираната листа: Това е политически атентат Христо Иванов за нерегистрираната листа: Това е политически атентат
Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов дефинира отхвърли да се записва листата за парламентарните избори на единен...

По думите на Иванов ЦИК се пробва служебно да спре и още 7 изборни региона, където са подадени документи посредством електронен автограф.

Това се случва по самодейност на ГЕРБ и с доста гневното присъединяване на Движение за права и свободи. Това демонстрира кои сме ние и против какво се борим. Това е мафията и дълбоката страната, тези хора желаят нищо да не се случва в България, съобщи Иванов.

За нас въвеждането на електронното ръководство е единствено началото, сподели още той във връзка опита да се спре присъединяване на обединяването посредством нарушение на европейски закон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР