Демократът Вашингтон, окръг Колумбия, кметът Мюриел Баузър беше критикуван от

...
Демократът Вашингтон, окръг Колумбия, кметът Мюриел Баузър беше критикуван от
Коментари Харесай

Критици унищожават либералния кмет на окръг Колумбия, защото е забравил къде минават линиите на метрото в собствения й град: `Абсолютно смущение`

Демократът Вашингтон, окръг Колумбия, кметът Мюриел Баузър беше подложен на критика от критици тази седмица, че е не запомнил къде е тя линиите на метрото в личния град се движат.

Проблемът пристигна по време на конференция в сряда, когато Боузър удари трафика във Вирджиния на фона на напъните си да резервира Washington Wizards and Capitals, професионалния баскетболен клуб в града и хокейни тимове, от пренасяне в щата.

„ Аз съм кметът на окръг Колумбия. Не съм специалист по техните закононарушения, само че този трафик е прочут. Така че хората знаят за него. И мисля, че – кои линии стигат до тази гара? “ Бауър сподели, споменавайки новата метростанция Potomac Yards в Александрия, Вирджиния, покрай мястото на препоръчаната сцена за тимовете.

D.C. Кметът Мюриел Боузър приказва по време на събитието за Деня на благодарността „ Празник на шерването “ на Safeway в конгресния център Walter E. Washington във Вашингтон, окръг Колумбия, на 22 ноември 2023...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР