Демократът от Лонг Айлънд Том Суози във вторник каза, че

...
Демократът от Лонг Айлънд Том Суози във вторник каза, че
Коментари Харесай

Демократът от Ню Йорк Том Суози обещава да се „бори“ с AOC, левичарския „отряд“, ако бъде избран да замени Джордж Сантос в Конгреса

Демократът от Лонг Айлънд Том Суози във вторник сподели, че би бил подготвен да влезе във война против представителя на Бронкс. Александрия Окасио-Кортез и други членове на левия „ Отряд “, в случай че успее да завоюва горещо оспорвано място в Камарата.

Суози, по време на отдалечена конференция, означи, че е спорил с прогресивните демократи по време на предходния си мандат в Конгреса, в това число за възобновяване на приспадането на държавния и локалния налог [SALT] - голям проблем за притежателите на жилища, обременени с високи сметки за налог върху собствеността в 3-ти регион, обхващащ окръг Насау и източен Куинс.

„ Всички членове на „ Отряда “ гласоподаваха срещу “, сподели Суози, имайки поради законодателството за възобновяване на цялостното приспадане, което той настоя през 2019 година

„ Водих борба както с извънредно левичарите, по този начин и с извънредно десните и ще продължа да го върша за политиките, които облагодетелстват моите гласоподаватели “, сподели той.

Суози сподели, че също по този начин е подлага на критика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР