Демократът от Камарата на представителите Тед Лиу (от щата Калифорния)

...
Демократът от Камарата на представителите Тед Лиу (от щата Калифорния)
Коментари Харесай

Камарата на представителите прокарва следващата седмица $1,9 трлн. план за помощ

Демократът от Камарата на представителите Тед Лиу (от щата Калифорния) разгласи, че през идната седмица долната камара на американския конгрес ще се занимава с който включва дълго чаканите директни заплащания в размер на 1400 $, съобщи Newswee. Изказването му идва един ден, откакто ръководителят Нанси Пелоси повтори, че демократите се стремят да одобряват проекта за икономическо облекчение от 1,9 трилиона $ преди края на февруари.

След като мярката бъде прокарама в Камарата, демократите от Сената могат да я одобрят посредством бюджетния развой, наименуван помиряване. В сегашния си тип пакетът евентуално няма да получи поддръжка от републиканците в Конгреса , които приканиха своите сътрудници от цялата политическа пътека да се върнат на масата за договаряния за двустранна договорка.
 Байдън и републиканците не престават договарянията за тласъците, само че разликите се резервират
Байдън и републиканците не престават договарянията за тласъците, само че разликите се резервират

Републиканците организираха двучасова среща с президента Джо Байдън

Припомняме, че при започване на февруари, Байдън настоя, че новият пакет за стимулиране на ковид ще включва 1 400 щатски $ самостоятелни заплащания, които републиканците в Сената (горната камара на Конгреса) желаеха да понижат по време на договарянията. " Ето какво няма да направя: няма да понижава размера на чековете. Те ще бъдат в размер на 1400 $. Това беше дадено на американския народ ", сподели тогава Байдън. на президента, откакто вицепрезидентът Камала Харис наклони везните в интерес на демократите с гласа си. Сега той се връща в Камарата на представителите за ново гласоподаване, с цел да бъдат утвърдени направените промени.

Байдън даде да се разбере, че демократите са се присъединили в проекта сами, като сподели: " Бих желал да го върша с поддръжката на републиканците. Срещал съм се с републиканци, има някои в действителност положителни хора, които желаят да свършат нещо. Но те просто не желаят да стигнат до такава степен, доколкото мисля, че би трябвало да стигнем. Това, което републиканците предложиха, е или да не предприемем нищо, или да не е задоволително. Изведнъж доста от тях преоткриха фискални ограничавания и угриженост за дефицитите ", добави той. " Но не се шегувайте: този метод ще има цена. Повече болежка за повече хора по-дълго, в сравнение с би трябвало да бъде. "

Байдън сподели, че не може " с чиста съвест " да изиска от американците да изчакат приемането на помощ.

Сенатът с голямо болшинство утвърди двупартийно предложение, водено от сенаторите Джо Манчин и Сюзън Колинс, съгласно което данъкоплатците с по-висок приход няма да дават отговор на изискванията за заплащанията от 1 400 $.
 Байдън решен да наложи $1,9 трлн. помощ, подлага на критика републиканците
Байдън решен да наложи $1,9 трлн. помощ, подлага на критика републиканците

Няма да понижи размера на самостоятелните заплащания
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР