Демократът Нанси Пелоси, председател на Камарата на представителите на американския

...
Демократът Нанси Пелоси, председател на Камарата на представителите на американския
Коментари Харесай

Пелоси кацна в Тайпе въпреки предупрежденията на Пекин

Демократът Нанси Пелоси, ръководител на Камарата на представителите на американския Конгрес, стартира визитата си в Тайван, като част от обиколката си в Азия. Визитата й стартира макар острите предизвестия от страна на Китай.

Световните организации оповестиха, че Нанси Пелоси е слязла от самолета на летището в Тайван, където беше посрещната от дребна делегация. Високопоставеният политик на Съединени американски щати съобщи малко след идването, че визитата на нейната делегация е знак за " непоколебимия ангажимент на Америка да поддържа виталната народна власт на Тайван ".

" Солидарността на Америка с 23-те милиона души в Тайван през днешния ден е по-важна от всеки път " и че нейното посещаване " по никакъв метод не опонира на дългогодишната политика на Съединените щати ".
" Съединените щати не престават да се опълчват на едностранните старания за смяна на статуквото ", сподели Пелоси.

Пелоси и нейната делегация слязоха на летището в Тайпе от транспортен аероплан на Военновъздушните сили на Съединени американски щати, където бяха посрещнати от външния министър на Тайван Джоузеф Ву и Сандра Оудкърк, върховен представител на Съединени американски щати в Тайван.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР