Демократ от Кентъки предположи, че секс кукли, оформени така, че

...
Демократ от Кентъки предположи, че секс кукли, оформени така, че
Коментари Харесай

Демократ от Кентъки разкритикуван за предположението, че подобни на деца секс кукли могат да предложат на педофилите „освобождаване“

Демократ от Кентъки допусна, че секс кукли, завършени по този начин, че да наподобяват на деца, могат да оказват помощ за попречване на малтретирането на деца от педофилите, предизвиквайки наказание и отвращение от републиканците в щата.

„ Това може да е най-смущаващото нещо, което виждате през днешния ден. Гледайте по какъв начин сенаторът от Демократическата партия в KY Карън Бърг предлага детски секс кукли за педофили. Този вид смущаващи оферти нямат място в Британската общественост “, разгласява в петък Републиканската партия на Кентъки с видео на нейните мнения.

Публикацията беше в отговор на това, че сенаторът от Демократическата партия Карън Бърг сподели по време на чуване в комисия в четвъртък, че „ малолетните привлечени лица “ могат да се възползват от секс кукли, които наподобяват на деца, потвърждавайки, че куклите могат да дадат на педофилите „ освобождение “, което може да им попречи да малтретират деца.

„ Има това, което назовават ​​„ КАРТИ “, привлечени малолетни лица и лимитираното коли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР