Демократ от Камарата на представителите внесе вчера резолюция за започване

...
Демократ от Камарата на представителите внесе вчера резолюция за започване
Коментари Харесай

Първи опит за откриване на процедура по импийчмънт на Доналд Тръмп

Демократ от Камарата на представителите внесе през вчерашния ден резолюция за започване на процедура по импийчмънт на президента републиканец Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, заяви Франс прес и добави, че на този стадий това е алегоричен акт.

Конгресменът от Калифорния Брад Шърман е показал като претекст, че Тръмп е попречил правораздаването, като се е намесил в работата на някогашния шеф на ФБР Джеймс Коми в следствието против един от съветника по националната сигурност Майкъл Флин.

"Пълен парадокс, най-грозното в политическата игра ", разяснява говорителката на Белия дом Сара Хъкаби Сандърс.
Шърман призна, че следва дълъг път, само че добави, че "ако импулсивната непросветеност продължи ", в последна сметка републиканците също ще изискат Тръмп да бъде отхвърлен.

Никога в американската история Конгресът не е свалял от власт президента с импийчмънт. Андрю Джонсън през 1868 година и Бил Клинтън през 1998 година са приети за почтени, а през 1974 година Ричард Никсън избира да подаде оставка, с цел да избегне импийчмънт поради абсурда "Уотъргейт ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР