Демилитаризираната зона в Украйна трябва да бъде на разстояние, което

...
Демилитаризираната зона в Украйна трябва да бъде на разстояние, което
Коментари Харесай

Путин иска голяма демилитаризирана зона в Украйна да обезопаси руските градове от западно оръжие

Демилитаризираната зона в Украйна би трябвало да бъде на разстояние, което да подсигурява сигурността на мирните съветски градове от обстрел, съобщи претендентът за президент на Русия и сегашен държавен глава Владимир Путин по време на среща със свои пълномощнци за изборите, предават ТАСС и " Фокус ".

" Тази линия би трябвало да бъде такава и на такова разстояние от нашата територия, че да подсигурява сигурността, имам поради оръжие с огромен обхват, най-вече задгранично произвеждане, което украинските управляващи употребяват за обстрел на мирни градове “, акцентира той.

Путин акцентира, че съветските въоръжени сили ще разширят " демилитаризираната зона " в Украйна.

Той назова обстрела на цивилни от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) " кърваво закононарушение ".

" Те [въоръжените сили на Украйна] желаят да ни предизвикат към ответни дейности, по този начин мисля. Можете да си визиите за какво вършат това. Въпреки че това е закононарушение, без никакво подозрение. Кърваво закононарушение ", сподели Путин.

Русия няма да не помни закононарушенията на Киев против съветски жители, съобщи още Владимир Путин във връзка сваления от украинските сили съветски аероплан Ил-76 с украински военнопленници.

" Вижте единствено какво написа в медиите на Запад. Нищо. Само един клик и това е. И всички незабавно не помнят, всичко незабавно излиза от осведомителното поле, всичко се почиства. Но ние няма да забравим за закононарушенията, които [ украинските власти] направиха против нашите жители “, сподели той.

Путин означи, че на Запад се пробват да потулят историята за злополуката на самолета Ил-76. " Но това няма пояснение. И в този момент, несъмнено, знаем страховете, че това ще се отрази отрицателно на спонсорите, те ще дадат по-малко пари. Но те се пробват да потулят всичко ", акцентира президентът на РФ.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР