Демиан Пинтос е новият генерален мениджър на Филип Морис България,

...
Демиан Пинтос е новият генерален мениджър на Филип Морис България,
Коментари Харесай

Демиан Пинтос е новият генерален мениджър на Филип Морис България

Демиан Пинтос е новият общоприет управител на Филип Морис България, считано от 1 март 2023 година Под негово управление ще продължи осъществяването на задачата на компанията в България за бъдеще без пушек. С опита си от централата на компанията в Лозана, Швейцария, той ще способства за развиването на бизнеса и организацията у нас с необятната си интернационална вероятност, както от Филип Морис Интернешънъл, по този начин и от други интернационалните компании по света.

" Чест е за мен да бъда водачът на тези изключителни организация и екип, които минават през историческа промяна през последните 5 години. Нямам самообладание да споделим още от нововъведенията и науката на Филип Морис Интернешънъл с българските консуматори, бизнес сътрудници, регулатори и обществеността и по този начин да работим дружно за осъществяването на нашата задача - да оказваме помощ на света да живее по-добре, като построяваме бъдеще без цигарен пушек ", споделя той.

Сред целите му като общоприет управител ще бъдат ускоряването на трансформацията на Филип Морис България, усилването на пазарното ѝ наличие в разнообразни продуктови категории с акцент върху напъните на компанията в региона на устойчивостта и ESG политиките, както и развиването на мноогобразна и ангажирана организация.

Организационните промени в България идват след районното реструктуриране на Филип Морис Интернешънъл, в което Христос Харпантидис зае позицията на вицепрезидент за Европа за югоизточните пазари, а Джордж Маргонис - досегашният общоприет управител на

Филип Морис България, продължава професионалия си път като общоприет управител за Гърция, Малта и Кипър. Кариерата на Демиан Пинтос във Филип Морис Интернешънъл започва преди повече от 10 години и минава през разнообразни маркетинг и управителни бизнес позиции, последната от тях - световен началник за най-големия бранд в портфолиото на компанията.

Професионалният му път включва още управителни позиции в региона на маркетинга и продажбите в разнообразни потребителски категории. Притежава магистърска степен по бизнес администрация (MBA) от IE Business School в Мадрид. Женен е, с две дъщери.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР