Деми Симс най-накрая разкри какво е причинило експлозивния спор, който

...
Деми Симс най-накрая разкри какво е причинило експлозивния спор, който
Коментари Харесай

Деми Симс наруши мълчанието си за истинската причина за шокиращата битка със сестра си Клои

Деми Симс най-сетне разкри какво е предизвикало избухливия спор, който унищожи връзката на нея и сестра Франки с най-голямата им братка и сестра, Клои.

И повода за видимо необратимия фамилен разпад се крие в много банален въпрос - доста почитатели биха се съгласили. 27-годишната риалити звезда и нейната 28-годишна сестра Франки са вражди с 42-годишната някогашна звезда от Тоуи Клои от месеци - и враждата им дерайлира личното им шоу " Само почитатели в действителност " House of Sims.

Сестрите вземат участие в шоуто дружно с 31-годишния си брат Чарли и приятелката му, Джорджия Шултс, на 32. Но преди месеци сред сестрите избухна скандал – Деми и Франки избягаха назад в техният роден Есекс и оставянето на Чарли и Клоуи в Лос Анджелис бяха техните филми за риалити шоуто.

Сега Деми разкри корена на горчивия си спор с Клоуи - и разногласието им произтича от спор за WiFi законопроект. Телевизионната звезда изясни, че тя и Франки са желали имената им да бъдат на сметката, до момента в който живеят в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР