Деми Мур не е от срамежливите и често публикува свои

...
Деми Мур не е от срамежливите и често публикува свои
Коментари Харесай

Деми Мур на 60 – убийствено секси по бански (СНИМКИ)

Деми Мур не е от срамежливите и постоянно разгласява свои фотоси по бански, като показва изваяните си форми. Тези дни тя потвърди за следващ път, че възрастта е единствено число. 60-годишната актриса към момента ни поразява със ужасно тяло.

Деми Мур зарадва милионите си фенове с няколко фотоси от плажа. Звездата от „ Стриптийз “ сподели, че се намира в съвършена форма, като театралничи в изрязан бански с леопардова щампа.

„ Пилаф завладява плажа “, написа Деми Мур под обявата си в Instagram, визирайки дребната си чихуахуа, настанила се върху нея.

Наскоро Деми Мур показа с почитателите си, че счита, че Пилаф може да стане международен рекордьор. Само няколко дни откакто чихуахуа, на име Пърл, бе оповестено за най-малкото куче в света от Рекордите на Гинес, 60-годишната актриса съобщи, че обмисля да записва и личния си домакински любим в съревнивание за купата.

„ От Рекордите на Гинес преди малко оповестиха най-малкото куче в света. Не знам за вас, само че аз мисля, че Пилаф също има късмет “, написа Мур в обществените, като показа серия от фотоси на животинчето, чиято порода също е чихуахуа, а размерът му доближава колкото банкнота.

 Дори на 60 Деми Мур е секси по бански

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР