Деми Мур е красиво напомняне, че стареенето не е нещо,

...
Деми Мур е красиво напомняне, че стареенето не е нещо,
Коментари Харесай

Как Деми Мур остарява с такова изящество и красота

Деми Мур е красиво увещание, че стареенето не е нещо, от което не би трябвало да се опасяваме. Тайната на нейния искра е нейното уелнес пътешестване, което тя стартира на 49-годишна възраст. С придвижване на възрастта актрисата открива, че разчитането единствено на генетиката не е задоволително. Тя има вяра, че същинската хубост е обвързвана със здравето, а освен с младостта. Деми Мур прави съзнателни промени, които единствено ѝ придават по-голям сексапил, а от Bright Side са нетърпеливи да ги споделят с нас.
 Деми Мур с първа фотография с внучката си Луета
Деми Мур по този начин, както не сме я виждали до момента

Определено й отива

Деми Мур твърдо има вяра, че нашите вътрешни страсти се отразяват на външния ни тип. Тя акцентира какъв брой е значимо да се отървем от отрицателните усеща, с цел да запазим сияйния си тип. Често изяснява, че задържането на яд, пострадване или мъка може да ни състари и да се прояви във външния ни тип. Въпреки че е естествено да изживеем нещастни моменти, Мур предлага да не се вкопчваме в тези отрицателни страсти и вместо това да ги оставим да си отидат.

През цялата си кариера Деми Мур приема разнообразни функции, които изискват от нея да бъде в съвършена форма. За кино лентата " Стриптийз " (1996 г.) тя се приготвя старателно с плажни бягания преди зазоряване, тренировки с тежести, йога и дълги танцови подготовки, продължаващи до три часа.

По същия метод за ролята й в " Редник Джейн " (1997 г.), тя се подлага на интензивни тренировки, вдигайки тежести по два часа дневно. Нейният ангажимент към функциите й показва отдадеността й към определената специалност и поддържането на положителната й форма.

Изненадващо, не е толкоз отдадена на интензивните тренировки във фитнеса в всекидневието си, колкото предполагахме. През 2019 година тя признава, че не е ходила на фитнес повече от четири години. Въпреки това, тя открива нов фитнес метод посредством Mirror - интерактивно устройство за домашна подготовка.

С това високотехнологично съоръжение тя може да спортува, без да върви на фитнес. Mirror предлага персонализирани указания и разнообразни класове, което го прави комфортно и дейно решение за фитнес. След тренировката съоражението наподобява на огледало и безпроблемно се вписва като детайл от декора на дома. Това е превъзходен метод за Мур да остане дейна и във форма, без да се постанова да посещава обичайните фитнес зали.

Що се отнася до рутината й за хубост, Деми Мур следва правилото " по-малкото е повече ". Тя има вяра в простотата, тъй като улеснява поддържането на поредна рутина. Въпреки че няма огромна загадка за хубост, тя счита, че е от значително значение да разполага с верния експерт, който да се грижи за лицето ѝ. Този специалист предлага артикули, които са ефикасни и направени с чисти съставки, в сходство с желанията на Мур за натурален метод към грижата за кожата.

Актрисата не се концентрира прекалено много върху комплицирана рутина за хубост или несъразмерни артикули, тъй като твърдо има вяра в поговорката " Красотата стартира от вътрешната страна ". Според нея е от значително значение да дадем приоритет на вътрешното богатство, тъй като външните старания сами по себе си няма да са задоволителни, в случай че не се усещаме добре.
 Деми Мур и фотосите по бански, с които поздрави за 4 юли
Деми Мур - на 60 и в супер изрязан бански

Как актрисата поздрави сънародниците си

Мур разчита на сесии с енергиен врач, с цел да реализира това чувство за вътрешна изясненост и баланс. Тези сесии се трансформират в трансформиращо преживяване на мозъка и тялото за нея, като й оказват помощ да поддържа връзката сред вътрешното си Аз и физическото благоденствие. Грижейки се за вътрешното си аз, тя усеща, че външността й естествено отразява лъчезарен искра.

Въпреки че ни се вижда, че има съвършеното тяло и лице, Деми Мур признава, че е забелязала физически промени с наближаването на 60. Тя не крие, че не е в същата върхова физическа форма, както преди, както и че следи по кожата си показващи признаци на стареене. Въпреки това, вместо да се съпротивлява или да се пробва да обърне тези естествени промени, Мур ги приема. Прегръщайки своя път на стареене, тя умишлено взема решение да обича тялото си абсолютно, без значение от външните промени. Това себелюбие и приемане наподобява способстват за блестящия й външен тип и я карат освен да се усеща, само че и да наподобява по-добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР