Деми Мур е актриса, продуцент, режисьор и активист. Филми като

...
Деми Мур е актриса, продуцент, режисьор и активист. Филми като
Коментари Харесай

Не позволявайте болката да ви превърне в някой, който не сте - ДЕМИ МУР

Деми Мур е актриса, продуцент, режисьор и деятел. Филми като „ Призрак “, „ Неприлично предложение “, „ Алената писмен знак “ и „ Редник Джейн “ я трансформират в едно от най-разпознаваемите лица в Холивуд.

Съосновател е на организацията с идеална цел Thorn , която създава технология, защитаваща децата от полов тормоз, употреба и трафик на хора.

От емблематичните си кино роди до извънредно обществените си връзки, Деми Мур в никакъв случай не е стояла настрана от светлината на прожекторите.

Автобиографията й, която излез през септември Inside Out споделя историята оттатък клюкарските заглавия.

Докато се издига към славата и минава през някои от най-важните моменти в живота си, Мур се бори със зависимости и контузия от детството, която я преследва през годините – всичко това, до момента в който жонглира със стремително разрастваща се кариера, звездния си статут и развъждането на трите си дъщери.

В този надълбоко прочувствен спомен тя споделя чистосърдечно за кариерата и персоналния си живот и разголва бурните връзки с майка си, браковете си, компликациите, с които се сблъква, балансирайки славата с майчинството, и пътя си към откровеността.

Животът в никакъв случай не е елементарен, само че е елементарен.

В нашето общество продължава да битува отрицателно отношение към дамите, които употребяват своята вродена мощ – женствеността, с цел да реализиран задачите си.

Веднъж вкусили късче от триумфа, би трябвало да сме склонни да продължим да рискуваме, което не е безвредно. Възможността да се провалиш след риска съществува постоянно, само че е доста по-трудно, когато чувстваш, че имаш повече за губене. Имаш повече – губиш повече.

Работила съм през целия си живот, досега до момента в който не станах майка. Дотогава работата ми беше единственото нещо, посредством което измервах цената си.

Времето е изумителен балансьор. Ако останеш правилен на себе си и продължиш напред, нещата се подреждат.

Мисля, че всички желаеме едни и същи неща – да се усещаме обичани и част от нещо, само че имаме и своите вътрешни подозрения, незавимсимо от кое място сме…

Всички се показваме на този свят с желанието да бъдем щастливи.

Родителите ми прекомерно постоянно са ми казвали, че не съм красива. Това е най-сигурният метод да извършите детето си хапливо и нелюбезно.

Винаги са ми казвали, че съм напълно нормално момиче. Аз желаех да потвърдя, че и елементарните девойки също могат да реализират триумф.

Докато не заобичате себе си, няма да имате даже най-малката опция да разкриете капацитета си.

Проблемът е, че множеството хора се опасяват да изпъкнат, да се възползват от шанса да се снабдят със лична еднаквост.

Безпокойте се повече за това, което вие мислите, в сравнение с за това, какво мислят другите. Това е свободата.

Ако носите някаква нерешена психическа контузия в себе си, тогава никакви пари, никакъв триумф и популярност не могат да я излекуват.

Не позволявайте болката да ви трансформира в някой, който не сте!

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР