Деми Ловато призна, че се чувства секси, когато е гола

...
Деми Ловато призна, че се чувства секси, когато е гола
Коментари Харесай

Деми Ловато се чувства секси, когато е гола във ваната и засне една специална сцена

Деми Ловато призна, че се усеща секси, когато е гола във ваната, тъй като няма никакви терзания и задръжки. Интересното е, че звездата за първи път снима секс сцена и сподели, че това я е предиздвикало да се усеща по-уверена.

28-годишната Ловато взе участие в комедийния сериал " Hungry " на NBC, където се е наложило да се съблече за едан от сцените. Отначало Деми се е тормозила много, само че в този момент не съжалява, че го е направила. " Чувствам се секси и уверена във ваната, когато съб без грим, изкуствени мигли и екстеншъни. Просто аз в най-натуралната ми светлина ", написа певицата към фотографията тук:

Виж още: Любовта им отива: Романтичните пътешествия на Ина Гаярдо и Венелин Кондаков

" Трябваше да фотографирам секс сцена през днешния ден. Първата ми! Малко се тревожих да се впусна в това, само че екипът и актьорският състав бяха такива експерти и беше толкоз елементарно да се работи с тях; това незабавно ме успокои. После си помислих какъв брой съм горда, че мога да се усещам задоволително удобно в кожата си, с цел да направя това. Невинаги се усещам добре в кожата си, тъй че, когато е по този начин, и се усещам задоволително секси да постна нещо - върша го! Важно е да празнуваш дребните победи. ", написа по-късно Деми към друга фотография в Instagram. На фотото звездата театралничи по тъмносив сутиен и боксерки и получи десетки похвали.

Виж още: Жанета Осипова стана рибарка и сподели съществени умения с въдицата

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР