Демерджиев разкри, че на места цената“ за един глас вече

...
Демерджиев разкри, че на места цената“ за един глас вече
Коментари Харесай

150 лева достига на места цената на глас за изборите

Демерджиев разкри, че тук-там „ цената “ за един глас към този момент доближава до 150 лв.. Плащанията се вършат преди и от време на време отчасти по-късно, разкри министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пред публицисти.

Акциите в страната няма да са инцидентни, те ще продължат да се вършат, до момента в който проведената престъпност не отстъпи. Тенденцията е такава, каквато обрисувах преди акцията – натискът на купувачи на гласове е по-голям и надлежно са повече сигналите и досъдебните производства, разяснява Иван Демерджиев.

Вътрешният министър прикани хората да подават сигнали там, където считат, че има нередности, с цел да може Министерство на вътрешните работи да ги проверява, осведоми Дарик.

„ Схемите са най-различните – те не са чак толкоз необикновени, само че варират от осъществяването. Схемите са за разнообразни обществени услуги – в случай че не се гласоподава за избрана политическа мощ, няма да се получи съответна обществена услуга. Засилва се и корпоративният избор, ръководителите постановат на доста места по какъв начин да се гласоподава. Тези практики се правят на ръба на закона, по тази причина би трябвало да реагираме там, където тази граница е прекачена “, уточни още силовият министър.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР