Демерджиев е бил служебен министър на правосъдието от октомври 2021

...
Демерджиев е бил служебен министър на правосъдието от октомври 2021
Коментари Харесай

Рокада! Иван Демерджиев става зам.-шеф на МВР

Демерджиев е бил длъжностен министър на правораздаването от октомври 2021 г до декември 2021 година Заемал е длъжността длъжностен заместник-министър на правораздаването от май 2021 до октомври 2021 година

Той е бил ръководител на Адвокатска колегия-Пловдив от 2019 г до май 2021 година като преди този момент е заемал и длъжността секретар на Адвокатския съвет към Адвокатската гилдия - Пловдив.

Демерджиев бе покровител на отстраняването на Иван Гешев като основен прокурор.

" В огромната си част сигналите в правосъдното министерство против Иван Гешев не са обществено известни. (...) “Сигналите са два и са подадени към Министерството на правораздаването и Министерство на вътрешните работи. Събират се доказателства, само че за мен непонятен е фактът, че българското общество не получи отговор на въпроса по какъв начин и за какво господин Стоимен Гешев, татко на Иван Гешев, придобива дялове от това сдружение, в случай, че в контракта в Търговския указател не е посочено съображение - дали е платена цена, дали са подарени тези дялове, дали са сменени.

Когато подателят на сигнала твърди, че ги е трансферирал в подмяна на обещани услуги от господин Гешев по досъдебни производства, тогава поражда отговорности на господин Гешев като основен прокурор, който съставлява Прокуратурата на Република България, да разсея тези подозрения и да каже заради каква причина татко му се е сдобил с тези дялове. Аз нямам отговор на този въпрос, мисля, че и българското общество”, съобщи в последното си изявление за Телевизия Евроком адв. Демерджиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР