ДеМеко Райънс беше изборът на тексасците във втори кръг през

...
ДеМеко Райънс беше изборът на тексасците във втори кръг през
Коментари Харесай

Робърт Салех ще се изправи срещу бивше протеже, старши треньор на тексасци ДеМеко Райънс

ДеМеко Райънс беше изборът на тексасците във втори кръг през 2006 година, когато Робърт Салех, тогава помощник-треньор на бранителите на Хюстън, за първи път видя новия началник на тексасците треньор.

Салех описа история в петък за това по какъв начин Райънс се открои в OTA през онази година, когато Райънс влезе като слаб бранител, преди междинният бранител на Хюстън да падне.

„ Ние си казахме: „ Е, дано да забележим дали DeMeco може да го направи “, сподели Салех преди тренировката на Джетс в петък.

„ И той влиза там и връзката минава от шест на 12, напълно отвън класациите “, сподели Салех за това по какъв начин Райънс се приспособява към позицията. „ Казахме си: „ Е, намерихме нашия [среден защитник]. Той излезе и завоюва Дефанзивен новобранец на годината. Той е просто доста специфичен гений, специфичен разум. “

След като Райънс се пенсионира като състезател, Салех стана отбранителен координатор на 49ers и назначи Райънс в екипа си като треньор по надзор на качеството, а Кайл Шанахан ръководеше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР