ДеМаркъс Казънс говори пред медиите относно решението си да подпише

...
ДеМаркъс Казънс говори пред медиите относно решението си да подпише
Коментари Харесай

Казънс не се трогва от критиките

ДеМаркъс Казънс приказва пред медиите по отношение на решението си да подпише контракт за една година с Голдън Стейт. Бившият състезател на Сакраменто и Ню Орлиънс остана правилен на себе си и бе безапелационен, че изобщо не му пука по отношение на рецензиите да поеме “лесния път”, приемайки предлагането на Уориърс за едвам $5.3 милиона.

“Не ми пука. Наистина не ми пука. Но ми беше необичайно какъв брой доста хора бяха ядосани, освен това пъклен ядосани”, сподели Казънс.

“По-интересното е, че преди да подпиша този контракт, надали не бях приключил с баскетбола, не ставаха за нищо и прочие. А когато се случи, внезапно станах прекомерно добър, с цел да играя за Уориърс. Смешно е по какъв начин и какъв брой бързо нещата се трансформират от прекаленост в прекаленост, когато не изпълниш нечии очаквания”, продължи Буги.

DeMarcus Cousins on the narrative that the Warriors are ruining the league: " I really don't care. "
— Connor Letourneau (@Con_Chron) July 19, 2018
“Вече съм на този стадий от кариерата си, в който съм претръпнал от рецензиите. Ако живееш, с цел да угодиш на всеки, който те подлага на критика, тогава сигурно ще поудееш. Още повече от позицията, в която се намирам аз. Винаги ще има несъгласни и недоволни, само че изобщо не ме е грижа. Вървя с високо вдигната глава”, безапелационен е той.

Can Demarcus Cousins return to his old form? #NBA pic.twitter.com/5gLiw13jVg
— Hoops World (@HoopsWorldUSA) July 17, 2018
“Тук съм с една цел - да играя баскетбол. На допустимо най-високото равнище. Тук съм, с цел да спечелвам мачове. Всичко друго ще се случи от самосебе си”, приключи Казънс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР