Делят ни седмици преди старта на третия сезон на хитовото

...
Делят ни седмици преди старта на третия сезон на хитовото
Коментари Харесай

Йоанна от "Игри на волята" с ново хоби и какво се случва с нея след завършването

Делят ни седмици преди старта на третия сезон на хитовото шоу " Игри на волята ", само че участниците от първите сезони все оке провокират внимание и любознание. Наскоро ви разказахме за Йоанна Лазарова, която бе един от най-колоритните участници във втори сезон на шоуто, а в този момент наподобява се е върнала за много дълготрайно време в България.

Виж още: Love is in the Air: Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли пресъздадоха първата си среща с доста хумор 

Припомняме, че чернокосата хубавица следваше в влиятелния университет Йейл, който приключи с отличие. Самата тя се похвали насколо в Инстаграм, че е минала през доста и разнообразни стадии от образованието си, само че е щастлива и удовлетворена от себе си. Йоанна е безапелационна, че ще запише магистратура, още веднъж в Йейл, само че преди този момент ще си даде една година, в която да пътува по света. И по този начин първата ѝ спирка е България, където се намира сега от седмици.

Виж още: Има и такива почивки: Алпер Чочев и Emil TRF се отдадоха на лов на риба и май готвят трети mashup 

Освен срещи с близки и родственици, Йоанна се е отдала на разнообразни занимания, които са най-вече здравословни. Изглежда, че тя има и ново занимание, в случай че съдим от нови папарашки фотоси, на които виждаме Йоанна да тренира тенис, само че явно е начинаеща, тъй като с нея има треньор, който ѝ демонстрира по какъв начин да държи вярно ракетата и всичко останало, което е нужно, с цел да бъде добра в този спорт.

Изображение: https://www.instagram.com/yoanna.lazarova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР