Делян Пеевски яростно: Осъждам провеждането на “Луковмарш“. Това става ясно

...
Делян Пеевски яростно: Осъждам провеждането на “Луковмарш“. Това става ясно
Коментари Харесай

Делян Пеевски яростно: „Осъждам провеждането на “Луковмарш“

Делян Пеевски гневно: „ Осъждам провеждането на “Луковмарш “. Това излиза наяве от публикувана от пресцентъра на Движение за права и свободи позиция на ръководителя на парламентарната група Делян Пеевски. разгласява известието без редакторска интервенция:

Делян Пеевски, ръководител на ПГ на Движение за права и свободи: “Луковмарш ” няма място в европейска България. Компетентните органи да предотвратят всяка демонстрация на ксенофобия и език на ненавист

Остро съдя провеждането на “Луковмарш “ и приканвам държавните органи към недопускането на сходни прояви, които заплашват обществения мир в страната и накърняват достолепието на хората.

Недопустимо е в столицата на европейска България да се правят дейности, в чиято основа  са проявата  на ксенофобия и език на омразата, както и  всеки опит за втълпяване на ненавист и разделяне.

Евроатлантическият път,  по който е поела  България би трябвало да бъде следван и провеждането на каквито и да било неонацистки и профашистки мероприятия на територията на страната са неприемливи.

Източник: Движение за права и свободи

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР