Делян Пеевски вече е председател на парламентарната група (ПГ) на

...
Делян Пеевски вече е председател на парламентарната група (ПГ) на
Коментари Харесай

Делян Пеевски вече е председател на парламентарната група на ДПС

Делян Пеевски към този момент е ръководител на парламентарната група (ПГ) на Движение за права и свободи, според уеб страницата на Народното събрание.

От пресцентъра на Народното събрание потвърдиха, че има импортирано писмо до ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, с което го уведомяват, че народните представители от ПГ на Движение за права и свободи са взели решение за смяна в управлението на групата и избиране на ръководител на ПГ на Движение за права и свободи на извършено съвещание на 8 ноември т.г. 

Досега ПГ на Движение за права и свободи имаше двама съпредседатели - Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски. Вчера ръководителят на Движение за права и свободи Мустаа Карадайъ подаде оставка. Почетният ръководител доктор Ахмед Доган поема оперативното управление на партията до провеждането на Национална конференция.

Към момента Мустафа Карадайъ попада на уеб страницата на Народното събрание като член на ПГ на Движение за права и свободи. Според клюки обаче допустимо е той въобще да напусне Народното събрание.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР