Делян Пеевски прекара повече от половин час в стаята на

...
Делян Пеевски прекара повече от половин час в стаята на
Коментари Харесай

Делян Пеевски преговоря с Кирил Петков за промени в конституцията

Делян Пеевски прекара повече от половин час в стаята на зам.-председателя на Народно събрание Никола Минчев. Самият Минчев не бе вътре, само че съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков бе в стаята много преди появяването на депутата от Движение за права и свободи. Пеевски бе придружаван от Йордан Цонев, заяви „ 24 часа “.

Пеевски е изборът на придвижването за член на конституционната комисия в Народното събрание, а съгласно слуховете той може да бъде препоръчан и за неин ръководител. Вариант е шефското място в нея да е ротационно по сходство на правната комисия.

„ Няма нищо да ви кажем в този момент. Говорихме по същите тематики, по които и в петък – за конституционната промяна “, разяснява Пеевски. И уточни, че всяка партия има право да избира кого да изпрати в комисиите. Движение за права и свободи имат две бройки и са решили да сменят едната с него, сбит бе депутатът. И напомни, че планът им за конституционни промени е показан още преди година и половина.

„ Разговаряме, нали това бе смисълът, че през вчерашния ден ги подкрепихме. Обсъдихме плана ни, и те имат план, чакаме да ни го изпратят “, сподели Пеевски. От всички планове ще създадем един общ, който дружно ще внесем, добави още той.

Излизането на Пеевски от стаята провокира извънредно напрежение. Журналисти се втурнаха след него и бутнаха Йордан Цонев, който направи остра забележка поради обстановката.

Петков излезе от стаята, без да разяснява срещата.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР